Verhalen Festival

De schoolvakantie met een knaller afsluiten? Dat kan tijdens het Verhalenfestival op zondag 28 augustus. Een hele dag verhalen, activiteiten en lekker eten en drinken voor het hele gezin! Het Beeldenveld van de Westergasfabriek in Amsterdam wordt voor de vijfde keer omgetoverd tot een waar verhalendorp. In zeven sfeervolle yurts en op het buitenpodium spelen professionele vertellers, opkomende talenten en jonge vertellers uiteenlopende verhalen. Van bekend tot onbekend en van klassiek tot verhalen met een verrassende twist. Het festival richt zich op alle kinderen van 2 tot 12 jaar.

Het programma biedt uiteenlopende verhalen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. In zeven sfeervolle yurts vertellen uiteenlopende vertellers hun verhaal. Daar tussendoor bevinden zich verschillende activiteiten. Naast tenten gericht op kinderen van vier en ouder is er een tent voor de aller kleinsten en een tent specifiek voor oudere kinderen. De exacte invulling van de tenten wordt de komende weken bekend gemaakt.

Het verhalenfestival vindt plaat op de het Beeldenveld van de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze plek wordt voor een heel weekend omgetoverd tot een dorp vol verhalen. Tussen de zes yurts bevinden zich uiteenlopende activiteiten en er zijn natuurlijk allerlei lekkernijen te vinden.